fredag 26. september 2014

Mine høsttips
 Der er mange ting som jeg virkelig liker å bruke, både hudpleie, vakre ting til hjemmet mitt og fancy ting som gjør mange ting enklere.

Jeg går ingen steder uten min leppepomade fra L:A Bruket. Leppepomaden er perfekt etter min mening, den er langvarig fuktighetsgivende og har nærende effekt. Perfekt for både varme og kalde dager!
89,- på vår webshop
           
   
Rengjøring hjemme? Litt kjedelig, men også fint..!? Jeg ELSKER når mitt hjem lukter friskt og nytt, hvem gjør ikke det? Jeg har vært gal med denne sprayen fra Compagnie De Provence - det lukter herlig og kan rengjøre kjøkken, bad og gulv à det etterlater en nydelig duft av lavendel. FAVORITT !!
119,- 
Når mitt hjem er skinnende og mørket faller på, så tændes der stearinlys. Jeg elsker å hoppe under teppet og bare nyte. Jeg har vært litt forelsket i duftlys fra L: A Bruket og Bruka design. De dufter så skjønt!


Det er blitt litt kaldt ute, så nå må det være varme klær – Line of Oslo skuffer meg aldri. Er denne strikkjakke ikke skjønn? (den kan vinnes på vår Instagram profil: rattogsanselig) J Juhu!

Nå er høsten her (nesten) og været blir litt trist, derfor må jeg ha litt farger å se på. Denne kosmetikveske fra AFRO art er så skjønn fargerike. Jeg bruker min som veske til mobil og penger.Her var noen av mine favoritter til høsten. 

Besøk vår webshop nå, alle som kjøper noe få en liten gave fra oss - og deltar i konkurransen om et Becksöndergaard skjerf!! #løpogkjøp ;-)
Perfekt for høsten!! God helg :-)
/Nicoline


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar