fredag 30. november 2012

JULEKALENDER 1.DES


Alle Becksöndergaardskjerf - 30%

Da var det jul igjen... Vi lukker opp luken til 1.desember og her finner vi tilbud på alle skjerf fra Becksöndergaard. Vi har utallige varianter og mønster på de populære skjerfene med god kvalitet. Lørdagens kupp gjelder både i Larvik og Stavern. Julekalenderen vår skal være en overraskelse for både kunder og ansatte og de svært gode tilbudene blir lagt ut kvelden før. Så da vet du hva du må sjekke hver kveld før leggetid... :-) God handel!

fredag 23. november 2012

Kul strikk

Endelig kom varene fra HK Living! :o))) Vanvittig kule strikkeputer OG LAMPER i deilige, varme farger. / Pute 799,- / Lampe 799,- Forøvrig har Camilla pyntet opp en bakk fra HouseDoctor, som fungerer fint til å samle dine favorittjuleting. Kan brukes til nesten alt etter jul også. ;o)







torsdag 22. november 2012

HURRA!!! Adventstaken...

...fra FermLiving - som forøvrig kan brukes hele året - har kommet inn igjen! :o) Løp og kjøp...

fredag 16. november 2012

Plipp, plipp, plopp...

Se hva som kom inn med sola i dag! Superpraktisk regnponcho fra det norske Rains. Herlig gul, grønn, blå og sort. / Pris 829,-



Dekorasjoner

Dette lyse brettet fra Bloomingville til 199,- er et supert utgangspunkt for dine egne, små julestilleben. Bytt om og arrangér etter lyst og humør. :o) Litt naturlig grønt? Eller adventslilla? Grått og natur kan også være enkelt og lekkert. Hos oss finner du garantert noe som akkurat DU liker - enten det er detaljer i knæsj rosa eller mer nostalgiske karuseller.



En dæsj rødt

Vi fikk akkurat inn noen få, myke puter fra Au Maison i en deilig, julerød farge. :o)

torsdag 15. november 2012

En liten stjerne...

...kan brukes til så mangt! Ypperlig som underlag til te-kopp-kosen nå før jul. :o) / Pris 99,-



tirsdag 13. november 2012

Sees i kveld!

Vi jobber på for å bli ferdige til Juleåpning i Stavern ikveld fra kl 1900.
Det blir mye hyggelige folk, kos og drikke og 20% avslag på alle varer i alle butikkene!
Ta med deg barna, venninnene og kom til hyggelig og stemningsfull handel;-)
Vi gleder oss til å vise deg en julepyntet RÅSA!



mandag 12. november 2012

Juleåpning i Stavern. Velkommen!

Vi gjentar suksessen og inviterer til felles førjulsåpning for alle våre gode kunder tirsdag 13. november fra kl. 19.00. Det blir servert gløgg, pepperkaker, vin og god musikk, så la kvelden bli lang! Alle butikkene gir 20% avslag denne kvelden. Ta gjerne med en venninne eller to - vi gleder oss til å skape liv og stemning!

Glade smil fra jentene i Verftsagten :o)))

fredag 9. november 2012

Takk for en fantastisk kveld!

 Mange hyggelige kunder
 En titt i utstillingen
 Spilledåsenes verden
 Vakre plissestjerner
 Kjente treffer hverandre..
Da var det natt og vi kan glede oss til en ny dag! Velkommen igjen og takk for at dere kom på denne kvelden. Vi håper dere koser dere selvom køen er lang foran kassen og prøverommene og vi blir dratt hit og dit. For oss er denne kvelden spennende og helt magisk. Vi gleder oss helt fra august til å sette igang med julen... Vi er jo litt rare, men tror dere liker det ;-)  Velkommen til alle dere som ikke fikk anledning til å komme på juleåpningen. Vi er veldig fornøyd med varene og utstillingene våre iår og håper vi kan friste dere alle sammen! Beste hilsen jentene R&S

tirsdag 6. november 2012

Julestjerner og julekveld på kjerringa!



Julestjerner på din vei... Vi forbereder oss til juleåpning torsdag fra kl 1900 på Rått & Sanselig. Vi har så mye fint å vise dere. Tror det blir en fantastisk julebutikk i år med mange nyheter, nye leverandører og litt galskap innimellom.. Disse fine stjernene fra Watt&Veke får du se mer til. Vi står i trappestigen de neste kveldene for å bli ferdige;-). Håper vi sees til vin, gløgg og hygge torsdag!

lørdag 3. november 2012

J U L E Å P N I N G

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL VÅR 9. FØRJULSÅPNING I LARVIK TORSDAG 8. NOVEMBER FRA KL. 19.00!

Vi serverer gløgg, vin, snacks og hyggemusikk når du kommer, og som alltid litt gode priser disse timene. La bilen stå, ta med deg en venninne og kom i den rette stemningen til juleforberedelsene. Nyheter, idéer, inspirasjon og enkelte varer kun for denne kvelden!

Vi gleder oss til å vise deg vår julebutikk for 9. gang på Torget 4!
Glad hilsen fra alle jentene på Rått & Sanselig :o)))



fredag 2. november 2012

Becksöndergaard ullskjerf




Skjerf fra Beck har kommet. Disse stjerneskjerfene er i 100% ull og vi har fått dem inn i 3 ulike farger. Akkurat passe store til vinterjakka og akkurat passe varme til dette kalde og våte, men herlige været... Riktig god helg til alle dere som følger oss!

torsdag 1. november 2012

Deilig dunjakke fra Elvine

i en drøm av en bordeaux-farge! Fikk den nesten ikke av Camilla igjen... ;o) "Som å ha på vinterdyna", var kommentaren. / Pris 3.499,-