torsdag 26. juli 2012

Salget har startet!

Nå har salget startet i butikkene våre både i Larvik og Stavern - 50% på alle sesongens klær og sko!! I tillegg til dette har vi 30% på alle vesker. Selv med det nydelige sommerværet er det verdt å ta seg turen innom :) Håper vi sees. Ha en solfylt dag!

tirsdag 24. juli 2012

30% avslag i Stavern imorgen - Markedsdag!

Hei! På torsdag starter det ordentlige salget i alle våre 3 butikker, men imorgen onsdag har vi en liten forsmak med 30% på alle sesongens varer i Stavern. Det er juli sin siste markedsdag og det er ventet et yrende liv med boder i gatene og ekstra salg i butikkene. Været er ikke meldt så verst heller, så da kanskje sees vi?

tirsdag 17. juli 2012

20% på Markedsdagen imorgen!!

Imorgen er det nok en Markedsdag i vakre, solbadende Stavern og vi skal ha 20% på alle varer på RÅSA og RåMann. Vi har åpent fra 10-20. Boder og andre ablegøyer er oppe og står i gatene fra 12. Ta en tur da vel, her er det litt for en hver smak;)

onsdag 11. juli 2012

Rå Mann -50% på ytterjakker idag!

Idag er det Markedsdag i Stavern fra 12-20 og Rå Mann har blant annet 50% avslag på alle de fine ytterjakkene sine. Perfekt til disse vindige dagene og ikke minst Stavernfestivalen som starter imorgen. Råsa har mange fine tilbud også, så idag er det bare å farte mellom Larvik og Stavern og ta med lommeboka;)). Ha fn fin onsdag!

tirsdag 10. juli 2012

NATTBY OG SALG IMORGEN ONSDAG!

Imorgen onsdag 11.07.12 er det Nattby i Larvik. Rått & Sanselig skal ha masse varer på billigsalg, kjoler fra valerie til 500,- (før opptil 3300,-) og 20% på alt i butikken. Vi åpner kl 09 og holder selvsagt på til kl 24. Hele byen koker! Det er flott og allsidig program på torgscenen helt fra formiddagen både for liten og stor. Er du mørkeredd, har vi lysa på og hjelper deg gjerne;). Vi er klare for byfest!

søndag 8. juli 2012

En titt på Maison Scotch høst..






Det må vel være lov til å være littegranne gæææærne? Rart det der å glede seg til høsttøyet midt på sommeren.. Kjøper meg hvert år en tykk genser i juli av kommende høstsesong. Kanskje fordi vi ikke har de varmeste sommerkveldene heller, så den blir jo brukt.. Disse nyhetene er rett rundt hjørnet! Ida

Markedsdager hver onsdag i Stavern!

Hver onsdag er det nå Markedsdager i Stavern fra 12-20. Det er boder overalt, minimarkeder og butikkene kan lokke med supertilbud. RÅSA og Rå Mann har kurver utenfor med plagg til utrolige 100,- 200,- og 400,-, som før har kostet opp til 2500,-!! Vi sees i landets smilehull!