onsdag 18. april 2012

Fargeglad kveld! Takk, takk!



Takk for en hyggelig kveld med sminkekurs fra dyktige Hedda på Parfymelle i Sigurdsgate, masse skjønne damer! Vi lærte vel noen nye triks og får nok litt å tenke på når vi skal opp med sminkepungen imorgen... Takk til Anette som ville sitte modell for oss, en side med hverdag og en mer mystisk til fest;). Det morsomme er jo at sminke og klær går så hand i hand denne våren. All sminken til Hedda kunne bare blitt i butikken.. Passet så godt inn til våre farger nå, klær som interiør. Drøm om orange, coral og rosa i natt! Sov godt!




Jentekveld idag med sminkekurs

Jentekveld med minisminkekurs kl 1930 idag!
 Alle er hjertelig velkommen 
til å høre og se på Hedda fra Parfymelle som kommer på besøk. 
Vi lærer det mest grunnleggende for hverdag-, fest- og vårsminken.. 
Rått & Sanselig gir 20% på hele butikken, litt og drikke og litt snacks. 
Vi åpner dørene for kvelden 1900 og holder på til folk har kost seg nok;)


tirsdag 17. april 2012

Becksöndergaard stjerneskjerf i nye farger...


Nye skjerf i ull og silke, dette er bare noen av dem, flere fine i beige og..  699,- Nederst ser dere de nye stjernefargene i bomullskvalitet til 299,-







mandag 16. april 2012

Jentenes salgskveld onsdag!!

Rått & Sanselig og Parfymelle samarbeider om en salg- og sminkekveld førstkommende onsdag 18.april. Hedda på Parfymelle kommer og viser hvordan vi skal legge hverdagssminken, festsminken og ikke minst hva vårens farger er kl 1930, vi åpner dørene kl 1900. Rått & Sanselig gir 20% avslag på alt i butikken denne kvelden. Det er en fin anledning til å ta seg god tid til å prøve klær til hverdag, fest og 17.mai, eller har du en bryllupsinvitasjon som venter lenger frem? Tiden er nå for å finne antrekket før de beste godbitene forsvinner.
Rått & Sanselig feirer at Hege Holt Østmo har startet i en 50% stilling og at Ida går ut i barselpermisjon torsdag... Spennende! Kom og lær om sminke, treff mange hyggelige jenter, få god hjelp og gode prosenter. Vi serverer litt i glassene og litt snacks. Velkommen! Hilsen alle på Torget 4







Full butikk med herlige farger!

søndag 15. april 2012

Fine jakker fra Penfield





Vi har fått et nytt merke som heter Penfield i Stavern på RåMann. Skikkelig kvalitetsjakker med svært gode priser. Blått, gult og grønt - se det kan jo bare bli skjønt;) Åpent hver dag. Ta turen til vakre Stavern!

torsdag 12. april 2012

Drømmesko til gutta!




Ta de på og du får dem ikke av! Sko fra Blackstone. Kule, fine og gode sko! Passer til jeans, linbukse og penbukse, ja snart den slakke shortsen og.. Vært snill med kona i påsken? Fortjener en oppmuntring eller må kjøpe selv? Du får se da vettu... Finner dem på RåMann i Stavern iallefall! Åpent alle dager til 16!

Rå smykker!



Vi har fått inn smykkene på nytt, jippi! Vi ble utsolgt raskt, men nå er stjerneøredobber og armbånd på plass igjen. Herlige som drops!! Digger fargene, vanskelig å velge..

tirsdag 10. april 2012

Drømmer om sommer...




Kjoler i herlige mønster og farger. Disse kan du få i ulike varianter i Stavern. Den lille jakken på bilde nederst er fra Anouska og finnes i mørk rosa og denne blå og gjør sommeren litt lengre.. God natt og drøm søtt;)

mandag 2. april 2012

Becksöndergaards stjernedryss...





Idag kom nye skjerf fra Becksöndergaard. Vi har de både i Stavern og Larvik, superpopulære så vær rask hvis det er et av disse du har gått og ventet på. Vi fikk ikke så mange av hver denne gangen. Ull og silke-kvalitet til 699,-

Triwa til dame og herre!







Her er Triwaklokkene vi har inne med skinnrem. Alle disse koster 1795,- og kan kjøpes både i Stavern og i Larvik. Vi har også fått inn noen nye med plastrem. Disse koster fra 995,-.