mandag 20. februar 2012

Ganni for høsten 2012!


Anett Ringstad selger Ganni som bare det om dagen!
Takk for en hyggelig ettermiddag med bra veiledning!










En liten smakebit på farger og hva som kommer inn tidlig i august. Nye farger for oss er, tro det eller ei, 90-tallets flaskegrønne, sennepsgule og vinrøde. Den kan du smake litt på... Dette blir hot!

By Nord - kommer snart!










Fantastiske motiver! Nytt er barneputene med rev, bambi, isbjørn og pingvin. Små søte puter med fyll til kr 379,-. Ellers er det et helt eget tema på ørn, fjær og sjø. Vi får inn putene i uke 12. Gled dere!




torsdag 16. februar 2012

Becksöndergaard stjerneskjerf ny farge


Det kom inn en ny eske idag fra Becksöndergaard med stjerneskjerf i alle varianter. Disse to er i ull/silkekvalitet til 699,-. Det blå er nytt for oss, klare fine blåtoner. Vi fikk også inn bomullsskjerfene i alle fargene på nytt. Så da kan du ta turen i helgen hvis du er en av de som har gått og ventet...

mandag 13. februar 2012

Bruka hjerteskåler tilbake i flere farger


Godteskåler, paiformer, vannkanner m.m. Her er favorittene tilbake!
Alle er ildfaste og tåler både micro og stekeovn. Fine gaver også til noen man er glad i!
Priser fra 120,-

Mer nytt fra Maison Scotch!

 Chinos og jeans i 6 ulike farger fra 999,-
 Tynn jeansjakke med stjernefor, råtøff
til inne-og utebruk
 Kort skjortemodell, klan knytes nede

Stripet t-shirt i tykk bomullskvalitet
med knapper i ryggen. Striper er virkelig
tilbake, sommerens store!

torsdag 9. februar 2012

Hei alle gutter! Snart morsdag!


 Stjerneskjerf i bomull til 299,- eller ull- og silkeskjerf til 699,-


Årets lille must: sommerdunjakke, denne er fra Line of Oslo og koster 1999,-
 Det prikkete skjerfet koster 299,-

 Våre nye armbånd av stener med skalle og peacetegn til 379,-


Clutcher/punger fra Depeche til 499,- og 599,-

Har dere husket morsdagen til søndag? Det er nemlig veldig lurt!! All statestikk viser at det er viktig å holde oss damene varme.. Vi er egentlig like enkle som dere, oppmerksomhet inn - tolmodighet ut! (iallefall en liten periode og gaver blir vi aldri lei!!) Vi kan hjelpe dere med noen gavetips i alle prisklasser:

Nyheter fra Maison Scotch!

Idag fikk vi inn nyheter fra Maison Scotch. T-shirts, gensere, skjorter, jeans og chinos i ulike farger. Vi har fordelt varene mellom Stavern og Larvik, det er derfor vi kan kjøpe inn så bredt fra merkene våre og være en av landets største på Scotch bl.a. Begge butikkene er  derfor verdt et besøk nå! Genseren på bildet kom til Stavern idag og koster 1099,- Vi har fått den inn i Larvik i helt lys grå med grå stjernelapp og i pudderrosa med beige stjernelapp.

onsdag 8. februar 2012

Nytt fra egen Råsa-kolleksjon!





Idag har vi gjort om i butikken. Det har kommet flere varer fra Laos og vår egen produksjon, nydelige puter i herlige, friske farger, punger, vesker m.m. Vi har også fått inn flere lass med klær både til Stavern og Larvik. Imorgen skal vi pakke opp Maison Scotch, Soaked in Luxury og Stella Nova. Ellers må jo disse varene systematiseres, settes sammen riktig og være innbydende! Vi synes det ble superfint og ryddig i interiøravdelingen. Gult er kult og rosa er inn! Her er noen bilder.

tirsdag 7. februar 2012

Cathrine Hammel for høsten...Olala!



Vi kjøper inn høstvarer nå, masse fint. Moteuka i Oslo startet igår og nå er det full fres om dagen for å rekke over alle merkene våre og kanskje smugtitte på noen nye. Igår var vi hos Line Holthe som selger Cathrine Hammel og for en kolleksjon! Vanskelig å velge ut når alt er fint, men det ble til slutt en fin pakke. Her er en smugtitt på fargene i bakgrunnen...

lørdag 4. februar 2012

Vaktmesteren er på ferie!


Vi savner vaktmesteren vår som er på ferie i 3 uker!! Vi savner deg Arne og setter umåtelig pris på den jobben du gjør for oss hver dag! ( Kommer iallefall til å gjøre det fremover..., mye søppel man ikke tenker på gitt!) ! Idag har vi kjørt en hel innelukket henger på grinda til kildesortering. Vi klarer ikke å holde unna, har visst tatt av litt med shoppingen på messene iår, hihi! Dette blir en fin vår med herlige farger både på interiør og klær. Vi lover!

fredag 3. februar 2012

Høy på kjærlighet på en fredag?


Line of Oslo gensere, t-shirt og jakke med morsom skrift. Finnes i flere farger.
Kul gave til jentene, gutter! Da får dere stjerne i boka, eller fisk i garnet slik jeg fikk på søndagsskolen...

Rützou - we like!







torsdag 2. februar 2012

Nyheter fra Line of Oslo





Vi får inn det meste fra Line. Vi fordeler det i butikkene. Cashmeregenserne har kommet til Larvik i grå og rosa og er en en drøm å ha på.