lørdag 31. desember 2011

Inspirasjonstur og innkjøp i Laos!

 På lageret for å plukke stoffer til puter.
Hva skal man velge, alt er SÅÅÅ fint!!
 Noen broderibiter er lagt i handlehaugen..
 Svett av inntrykk, vi tar en fruktsmoothie!
Middag med bare ben på stranda en
herlig kveld i 27 varme.
 
Tone går amok hos forhandleren.

Ida er i disse dager på inspirasjonstur og innkjøp i Laos. Sammen med søsteren Tone som bor i Asia finner vi markeder, fabrikker, ser på trender og nyter mat, sterke farger, fantastiske håndarbeid og møter mange hyggelige lokale mennesker som vil vise oss sine flotte produkter. Laos spesielt er et mekka for interiør innen treverk og ellers alt av håndarbeid med bra kvalitet. Vi lover masse nytt av etnochic i butikken når containeren kommer til våren...

onsdag 28. desember 2011

NYE KJOLER FRA VALERIE

  Fremdeles ikke kjøpt deg nyttårskjole? Kanskje vi har kjolen du ser etter!
Vi har akkurat fått inn flotte kjoler fra Valerie






Vi har bare tatt inn noen få størrelser, så kjapp deg hvis du vil at en av de skal bli dine!
Ønsker dere en fortsatt fin romjulstid

<3

torsdag 22. desember 2011

JuLEKALENDER 23. og 24. Desember., Julepynt -40%!

Da var kalenderen i mål! Er du i mål også? Hvis du trenger noe ekstra pynt, kan du gjøre et bra kjøp nå på det siste fine som er igjen. Ønsker alle en riktig GOD JUL og ET GODT NYTT ÅR og takker for at så mange følger bloggen vår hver eneste dag og ikke minst kommer innom oss både i Larvik og Stavern:) Vi jobber på og skal bli enda bedre i 2012! Ida og den fine gjengen med arbeidsdamer hilser

JULEKALENDER 22.DES., SVEA jakker og luer -20%

SVEAjakkene er svært populære og det er nesten utsolgt over hele landet nå. Vi har noen få igjen, er du den heldige? Kanskje vi har akkurat den størrelsen du trenger. Ring da vel - hadde vært flaks! Superfine!

tirsdag 20. desember 2011

JULEKALENDER 21.DES., Pappelinamatter -20%!

Vi har akkurat fått inn noen av nyhetene og har ganske mange forskjellige størrelser på dem. Små dør-eller badematter fra 590,- og opp til store tepper som koster flere sånne store lapper. Det hjelper uansett med en hel dag der det er 20% på dem;)

mandag 19. desember 2011

JULEKALENDER 20.DES., Becksöndergaard punger og vesker -20%

Vi har noen vesker igjen og en stor fantastisk bag hvis du er rask. Pungene har vi flere av i mange ulike farger. Priser fra 279,-. Pungene er laget av åleskinn og er derfor svært myke og robuste. Fin gave det!

søndag 18. desember 2011

JULEKALENDER 19.DES., Ugg votter og luer -30%!

Disse bildene taler jo for seg. Hvem kunne ikke tenke seg å få disse under treet? Holder hodet og hender varme - kvalitet tvers igjennom! Sjelden på salg, men en fin kalenderluke ga en dagsplass...

lørdag 17. desember 2011

JULEKALENDER 18.DES., Cashmerejakker -30%!

Alle Cashmerejakker fra Stylesnob og 100% Cashemere er nedsatt søndag. Disse kan du bruke hele året. Superkule og supergode. Vi har med og uten strass, klassiske eller litt mer rocka. Litt for enhver... God søndagshandel fra 14-19 i Larvik og fra 12-16 i Stavern.

fredag 16. desember 2011

Becksöndergaards vårnyheter i butikk!!

Titta hva vi hitta!! Becksöndergaard har levert sitt første dropp! Vi husket nesten ikke hvor bra det var. Så fantastiske farger! Hvem skal jeg velge?? Ikke lett i denne bunken! Skjerfene på bildet til venstre er ull/silke-kvaliteten som vi kjenner fra før til 699,-. Skjerfene på bildet til høyre er bomullsskjef til 299,- Finnes i fargene du ser på bildene i våre butikker nå! Løp, løp - skjerfene pleier å ha egene ben å løpe på...!

JULEKALENDER 17.DES., UGG og alle sko/støvler -25%

Vi feirer at sjefen har bursdag 17.desember og siden hun har skodilla så kliner vi til med 25% avslag på alle sko og støvler!! Vi har merkene UGG, Stylesnob, Ganni, Helene Westbye og Debbie Shoes. Velkommen inn til et kupp!!

torsdag 15. desember 2011

JULEKALENDER 16.DES., utvalgte skjerf -25%


Det er fredag og vi har 25% på våre dyreste, men beste skjerf. Det er vanskelig å få dem av når en først har fått dem på... Kanskje synes du at du har fortjent en gave til deg selv etter en lang, fin, men strevsom uke? Vi har mange farger. Sartiskjerfene finner du i Larvik, Natura Cashmere finner du begge steder. God helg!

onsdag 14. desember 2011

JULEKALENDER 15.DES., Holly`s Baby -30%!

Noe for de minste imorgen 15.desember... Kanskje ikke det mest morsomme under treet, men til gjengjeld fantastiske å ha på seg dag og natt. Vi har pysj, body, lue og genser til både gutt og jente - hvorfor da vente? Det rima... God onsdagskveld i stua! Sees snart!

tirsdag 13. desember 2011

JULEKALENDER 14.DES., Maison Scotch -30%!

Hele 30% under luke 14!! Vi har et bredt utvalg fra dette merket og du finner varene både i Stavern og i Larvik. Vi ser at julehandelen er skikkelig igang nå, folk er flinke til å tenke ut fine og gode gaver. Her har du noen ideer i alle prisklasser og gode prosenter imorgen. Vi hjelper deg gjerne med valgene til deg eller den heldige som får pakke under treet iår! God handel i blåsbortværet!!!

mandag 12. desember 2011

JULEKALENDER 13.DES., Cathrine Hammel -20%

Alle store og deilige gensere fra Cathrine Hammel med høy hals til -20% imorgen! Vi har dem i fargene sjokolade, sort og blå. Kvaliteten er fantastisk i 100% merinoull og du kan ha den rett på kroppen! God Luciafeiring for store og små;)

søndag 11. desember 2011

JULEKALENDER 12.DES., Debbie Shoes -20%

Det tilbudet her skal du lete lenge etter! Imorgen er det 20% avslag på disse lekre, gode og veldig populære skoene. Vi har disse fargene i Larvik og sorte, litt penere variant i Stavern! Ha en fin og god førjulsuke og slipp skuldrene ned! Husk: Det er stress nok til alle!!!

lørdag 10. desember 2011

JULEKALENDER 11.des., -20% på alle puter!

Søndagsåpent fra 14-19 og 20% på alle puter. Vi har puter fra merker som Au Maison, By Nord, De Fire Årstider, Tine K, Himla og mange, mange flere. Det er jo alltid plass i sofaen!...

fredag 9. desember 2011

JULEKALENDER 10.des., -20% på alle kjoler!

Nok en superluke! Det er lørdag imorgen og vi kliner til med et skikkelig avslag på alle kjoler i begge butikkene. Da er det bare å kaste seg på hvis du er en av de som ikke har sikret deg julekjolen! Riktig god helg alle sammen!

torsdag 8. desember 2011

JULEKALENDER 9.des., Ane Mone -20%!

Imorgen fredag 9.desember har vi alt fra Ane Mone på 20% avslag. Vi har det meste fra denne leverandøren og dette finner du på Råsa i Stavern. Gaver eller antrekk til julen? Gode priser og bra kvaliteter. Råsa har åpent hver dag!

onsdag 7. desember 2011

JULEKALENDER 8.des., Hus fra Walther og Co -20%!

Imorgen, 8.desember er det -20% på alle hus fra danske Walther og Co. Vi vet at det er mange som samler til en hel by... Vi har noen nye modeller iår både av typen stående, med heng og til veggheng. Valget er fritt og ditt!

tirsdag 6. desember 2011

JULEKALENDER 7.des., alt fra By Nord -20%!


Under 7. desemberluken skjuler det seg en liten skatt... Alle de fine putene med fotoprint av dyr og sengetøy med dådyr, ulv og kjærlighetstreet kan du nå få til redusert pris denne dagen. By Nord har blitt superpopulært, og det er ikke rart. Det er annerledes, villt og vakkert! Vi har også sengetøy til juniorseng med dådyr eller ekorn. Kanskje du fikk noen ideer til julegavelisten?

mandag 5. desember 2011

JULEKALENDER 6.des, Line Of Oslo -20%

Stavern og Larvik kjører 20% avslag på alt fra Line Of Oslo imorgen tirsdag 6.! Masse fint til både hverdag og fest. Stavern har nok kanskje enda større utvalg enn Larvik, ta gjerne en rundtur - det kan lønne seg! Vi elsker dette merket selv!

søndag 4. desember 2011

JULEKALENDER 5.des, Tolix stoler og krakker -20%

Imorgen, mandag 5.desember, har vi 20 % på alt fra TOLIX. Vi har stoler i army, off-white, hvit, turkis, børstet og galvanisert stål. Krakker finnes i høye og lave og her har vi endel inne i fargene hvit, off-white, tomatfarget, tyrkis, army, rosa og stål. Ta en telefon hvis det er noe du lurer på eller stikk innom! Nå har vi åpent i Stavern og Larvik hver eneste dag frem til jul, også søndager!! Ha en fin ny uke!

fredag 2. desember 2011

JULEKALENDER 3.des, SVEA jakker 20%!

Lørdag 3.desember åpner vi luken til SVEAjakker med 20% avslag. Har du ønsket deg jakken, er det bare å kaste seg over tilbudet som varer kun lørdag.  Dette tilbudet skal du lete lenge etter! Jakkene er utsolgt i store deler av landet,  vi har endel igjen i enkelte farger og modeller. Ha en riktig god helg!!

torsdag 1. desember 2011

JULEKALENDER 2.des, Triwaklokker -20%!

Hei alle dere som er Triwaelskere som oss, eller kjenner noen som ønsker seg en fin klokke! 2.desember kan dere kjøpe alle Triwautgavene vi har til hele 20%. Dette var en godluke på kalenderen ;) Vi har dem i både Stavern og Larvik. Sees!