onsdag 30. november 2011

Start på Julekalenderen imorgen 1.des. Odd Molly -30%!!

Under første luke på Julekalenderen er det hele 30% avslag på alt fra Odd Molly både i Stavern og Larvik. Nå kan du virkelig gå igang og gjøre et julegavekupp! Tilbudet gjelder bare 1.des. Vi har nye overraskelser bak hver luke, så heng på!

tirsdag 29. november 2011

Triwa greystone chrono inne igjen!

Hei alle dere som venter på Greystone chrono. Den har kommet inn igjen, endelig. Men vi fikk bare 6... Vær rask! Kos deg i regnet, så sees vi snart:)

mandag 28. november 2011

Fantastiske foto på lerret!


House Doctor har laget noen fantastiske foto på lerret. Vi har inne "walking at the beach", "boy playing with a boat" og "running school children". Jeg blir så glad av å se på dem. Vi har fått dem opp på veggen her i Larvik, så bare kom innom å se. Vi har bare ett av hver... Kanskje du vil ha et av dem på ønskelisten? Koster fra 3250,- Ha en fin uke! Ida

fredag 25. november 2011

RÅSA har åpent hver dag frem til JUL!





Råsa i Stavern er full av godbiter både på interiør og klessiden. Vi har nå åpent hver eneste dag helt frem til Julaften. Ta en tur i helgen da vel! Vi sees!

En titt på veggen..




Fine og morsomme kombinasjoner. Jakken med fjær og det rå skinnskjørtet er fra Stella Nova, blå og sort silkekjole, stjernekjole og skjorte er fra Baum und Pferdgarden. Fint å mikse det søte med det rå, da kan du gå hvorsomhelst...! Helgehilsen fra Larvik

torsdag 24. november 2011

Da er Julebyen åpnet!







Fakkeltog, Juleevangeliet, julegrantenning, dans rundt juletreet og besøk av nissene fra Nordpolen. Over et halvt tusen godteposer ble delt ut til små og store barn, skrikende og grådige foreldre, men mange søte små forventningsfulle som møtte nissen for første gang..... Nå gleder vi oss over lys i gatene, på trærne og i alle de fine utstillingsvinduene! God julehandel i Larvik By alle sammen!

Lykter fra Normann Copenhagen



Hvite, rosa og gule huslykter. Helt uimotståelige! Her kan du være så kreativ du vil. Blir det et julehus, et lekent hus, et blomsterhus, eller bare et stort kubbelys i hus? Prisen er 759,-

søndag 20. november 2011

Tre til bords!

  Er det ikke vakkert? Laget av røkt eik. Alle detaljene
   følger med. Så koselig å ta opp i november år etter år.
 Vi har kun to stykker igjen. Prisen er 2250,-
  En pose lys, kommer med norsk tekst. Koster 119,- 
         og er den perfekte vertinnegave. En pose lys inneholder
          2 poser, vaier og telys, sett sammen selv. Veldig fint å ta 
et glass med mønster inni, da vil mønsteret lyse gjennom og lage spill på veggen din.


Vi har vært på Julebord!!

 Helene og Maria S
 Tvillingene Jenny og Maria
 Kari-Anne og Solfrid
 Partycamilla
Helene
De fantastiske Kari-Anne og Solfrid
Silje
 Ida, Camilla, Jenny og Silje
Beklager litt dårlig kvalitet på bildene, men synes det er så gøy å vise frem alle de flotte ansatte. Super gjeng! Det ser ut som vi har vært på danskebåten, men det er i discosalen på Grand i Larvik... Vi var 13 fra Rått & Sanselig og 130 fra Larvik By! Takk for en koselig kveld jenter!

fredag 18. november 2011

Taper til kreative sjeler!





Vi har mange forskejllige farger og mønstre, så her kan du leke deg med julegavene. 
Alt trenger jo ikke være hvitt og rødt til jul og koste en formue. Kanskje du kan finne på en gave inni pakken også som innholder tapene? De hyggeligste gavene å få er de som noen har laget selv og alltid best å gi bort, med tanke og kjærlighet. Er det ikke gøyalt?

Jippi!Happy Lights har kommet inn i grått igjen!

Da kan alle kunder som har ventet på Happy Lights i gråtoner glede seg over at de nå er på plass i Larvik!! Da er det bare å ta turen til Torget 4 før de er utsolgt igjen... Riktig god fredag! Ida

tirsdag 15. november 2011

20% på JULEÅPNINGEN i Stavern onsdag!


Hei alle nye og gamle kunder! Som dere ser over er det samlet Juleåpning for butikkene i Verftsgaten i Stavern førstkommende onsdag. Ifjor var det masse blide damer ,og noen få menn, som ruslet rundt og tok seg litt gløgg, vin og spiste småkaker. SÅ hyggelig! Spesielt blir det jo også for oss å vise frem lykter, lys, småhus, kranser osv i kveldsmørket. Alt blir liksom mer stemningsfulllt da. Håper du tar en tur med en venninne, kjæresten, mannen eller barna! Vi er på plass med varmt i koppen og lys i gatene fra 1900 og holder oppe til ca 2200. Alle er hjertelig velkommen! Beste hilsener fra Ida & Co 

mandag 14. november 2011

Smykker fra Stylesnob


Vi har fått inn utrolig fine smykker fra Stylesnob. De smale koster alle 199,- og de brede koster 299,-. Bra venninnegavetips! Disse finner du i butikken vår i Larvik;)

Kaninlampene har kommet!




Kaninene, soppene og ugla lyser opp både her og der nå. Soppene er allerede utsolgt i brun, men vi håper på en ny og rask levering før jul allerede. Lampene er herlige på barnerom, oppe på pianoet, på din kreative sjenk osv... Fantasien er din!

fredag 11. november 2011

Inspirasjon fra butikken akkurat nå....









Riktig god fredag alle sammen! Ida