mandag 31. oktober 2011

Detaljene er viktig!

 Veske og armbånd fra Becksöndergaard
 Belte og kjole fra Rützou
Platåsko fra lekre Ganni

For å toppe antrekket til festen er detaljene viktig. Skal du røffe opp kjolen, pynte ned eller ta hele showet? Hver sin smak... det er uansettavgjørende med valg av sko, smykker og vesker.

søndag 30. oktober 2011

Bilder fra moteshow i Bølgen















Takk til de flotte modellene våre! Dette ble en suksess på alle måter. Vi viste det beste fra Becksöndergaard, Rützou, Svea, Ganni, Maison Scotch, Ugg, Iis, Cathrine Hammel og Kudibal.

tirsdag 25. oktober 2011

Årets store MOTESHOW på fredag!!



Larvik By sitt store moteshow går på Bølgen førstkommende fredag kl 2000. Showet avsluttes med en kort konsert av Bellmann. Vi har 4 flotte modeller med, dette blir stort og moro. Ifjor ble det solgt over 500 billetter, og iår skal vi nok slå det;). Da vet du hvor du skal ta fredagspilsen! Plassbilletter selges på Bølgen eller etter avtale med oss. Løp for en god plass! Vi sees i Baren ved havet på fredag! Ida

Walther og co har også kommet i hus!

Da er det bare å pakke opp, pakke opp og .... Kjelleren begynner nå å fylle seg opp med alt det beste for jula 2011. Vi lover ny og annerledes jul! Ta en smugtitt på disse bildene:



fredag 21. oktober 2011

Ugg, Ugg, vinterugg!!

Vi har fått inn en hel pall med Ugg. Mange forskjellige modeller, men som vanlig har vi jo ikke så mange i hver størrelse. Skal du sikre deg ønsket ditt, må du være rask! Vi var utsolgte lenge før Jul ifjor og derfor har folk skrevet seg på liste iår. Det sies jo at vinteren blir enda lengre og kaldere iår, så da er det godt å være varm på bena. Riktig god helg alle sammen!

torsdag 20. oktober 2011

Jula fra House Doctor er i hus...!

Nå pakker vi opp jul hver eneste dag , så spennende! Gleder oss til å lage fine utstillinger og vise dere alt det nye fra mange nye leverandører. Vi kan nesten ikke vente... Åpner jul i butikken ca 10.nov. Gled dere!!!                             

tirsdag 18. oktober 2011

Nye sko til Stavern!



Råsa får nye sko idag. Skoene er fra Stylesnob og er supergode å gå i. Vi gjør klar til at du kan komme på besøk imorgen. Husk at vi har åpent fra onsdag til søndag hver eneste uke! Velkommen!

torsdag 13. oktober 2011

Benk på billigsalg!


Vi har fått inn en Empirebenk i resirkulert materiale som har forstuet den ene foten sin. Vi setter derfor denne på billigsalg til 1900 kr (normal pris 5900,-) hvis noen har en handyman som kan reparere den for seg!.. Førstmann ,eller dame da, til mølla!

Iis og Hollys baby til barn




Hei på dere! Vi har et fint barnehjørne nå med litt av det vakre vi liker best. Iis har laget en liten barnekolleksjon, nytt for denne høsten. Vi har små jakker til gutt, kjoler og små dresser i ull og bomull til piker. og Hollys baby skal vi ha hele tiden. Barnekjelleren er for tiden stengt og der rydder vi opp for å få plass til masse JUL....

onsdag 12. oktober 2011

Smykker fra Wieben, utrolig fine!





Vi har for andre gang tatt inn vakre smykker fra Wieben. Enkle, lekre og med veldig bra priser. Øredobbene koster fra 299,- og kjeder og armbånd rundt 500,- Fine gaver!

tirsdag 11. oktober 2011

Tilbehør fra Becksöndergaard



Kjede, armbånd og clutch i samme blondeserie. Mønsteret er satt sammen av små, små perler. Prikken over den fine Ièn til fest og julebord. Vakkert og veldig riktig!

fredag 7. oktober 2011

Nye skjerf fra Becksöndergaard!!

I dag har vi fått inn nye, fine skjerf fra Becksöndergaard!
De øverste er 100% ull. Både store og små stjerner, helt nydlige.
Skjerf i bomull med store og små stjerner har vi også fått inn.






|
På det nederste bildet ser dere de tradisjonelle skjerfa i 50% ull og 50% silke, med små hjerter på!! De er helt skjønne.