onsdag 29. juni 2011

Markedsdag med salg i Stavern idag!!!


Idag er det første Markedsdag i Stavern med åpningstid til 2000. Vi på RÅSA har 30 % avslag på alt fra Odd Molly og masse fine klær til 100 kr. Det bugner av folk og boder i gatene! Velkommen til sol i Stavern!

fredag 24. juni 2011

Line of Oslo førhøst har kommet!







Vi pakker nå opp Line of Oslo nyheter. Masse fint. Perfekt til både sommer og høst. En kolleksjon til Stavern og en til Larvik. Bare pling hvis dere lurer på noe! God helg! Iad

tirsdag 21. juni 2011

Lagersalg på Handelens dag!

Husk lagersalget utenfor butikken vår i Larvik imorgen 22/6 fra kl 1100! Gjør et kupp! 50-70 %.

mandag 20. juni 2011

LAGERSALG! Stylingmøbler, interiør, klær og rariteter på gata onsdag!!

Det er Handelens dag i Larvik By på onsdag 22/6 fra 9-20. Vi skal ha Lagersalg utenfor butikken med masse fint fra vårt stylinglager, flotte småmøbler, speil, sengetepper, puter, smånips og litt klær. Billig, billig - du kan gjøre et kupp! Vi begynner salget utenfor kl 11. Løp, løp!

Odd Molly pre-fall har kommet!






Vakkert, sart og forsiktig, men med mange detaljer - akkurat sånn vi liker Odd Molly!

fredag 17. juni 2011

Besøk på Rå Mann!







Vi hadde besøk igår av leverandører til Rå Mann. De ble så imponert og vi ble så stolte! (enkle å glede vi Camilla!)... Litt bilder fra hva vi har der også. Triwa har kommet med nye klokker for menn, praktiske lommebøker og ny ladning med shortser. Har mannen din vunnet i kjærlighetslotteriet denne uka? Ikke det nei, men kanskje han fortjener en gave likevel? God helg! Vi har åpent i Stavern HVER dag! Ida

onsdag 15. juni 2011

Forslag til sommerlig helgeantrekk?



Friskt, trendy og sporty! Nå har varmen kommet, så da er det bare å få litt farge på de vinterbleke bena (det er lov til å jukse litt), kaste strømpebuksen langt inn i skapet og håpe på en lang og deilig jordbærsommer!

søndag 12. juni 2011

RÅSA og Rå Mann har åpent hele Pinsen!

Vi har åpent 12-16 i Stavern 1.og 2. Pinsedag. Velkommen til handel i en levende kunstby!

lørdag 11. juni 2011

Populære Triwa, vi har mange modeller!




Enkle klokker koster 995,- og doble 1295,-

torsdag 9. juni 2011

Ny sending fra Holly`s


Dette er bare vakkert, sart og krem, krem, krem... Body, lang pysj og gensere. Man vil jo bare ha en baby til... Vi har gensere opp til 6 år.

onsdag 8. juni 2011

Vi har Luckyboysunday!






 Vi har dukker, rangler, puter og ikke minst barnas strikkede leketelt - en drøm av et møbel. Disse designjentene kommer vi til å se mere til! Flotte gaver, moro å gi bort skikkelige saker, litt sært, morsomme utrykk og du kan jo overbevise mannen om at du har strikket den nye puten i sofaen selv!!;)


Vi har fått ChillNorway bestselgere til Stavern!!




Hei! Vi har tatt inn bestselgerne til ChillNorway i Stavern på RÅSA. Veldig fine ting, men kun noen i hver størrelse. Silkekjolene er helt nydelige... Her er en titt på noe av det vi har fått. God onsdag ettermiddag!

tirsdag 7. juni 2011

Nattbord av gamle materialer


Hei igjen! Vi har fått inn 2 stk nattbord, eller sidebord om du vil, laget av gamle materialer med kule detaljer av gammel maling. Er som de er og det har derfor sin sjarm, ingen som får like... Førstemann til den berømte mølla! 2400,- pr stykk.

Becksöndergaard stjerneskjerf, noen av de vi har



Mange lurer på hva vi har igjen av stjerneskjerf. Vi har 10 forskjellige farger,  herlig for de flotte sommerkveldene vi har foran oss. Her er noen av fargene....

30 % på ytterjakker og noe strikk

Vårslipp! Vi har 30 % på de siste ytterjakkene fra Odd Molly, Soaked in Luxury og Rützou. Flere størrelser og farger, men selvfølgelig litt utplukket. Kanskje du kan gjøre et kupp?!